Balance Breathing

image45

Balance Breathing, ook wel BB genoemd is een krachtige methodiek die leidt tot transformatie op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel niveau. 

Een effectieve manier om afscheid te nemen van belemmerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen.  


Voor mij is Balance Breathing een geweldige coachmethode, waarbij ik persoonlijk heb mogen ervaren wat BB kan betekenen en hoe daarbij heling plaats vindt. 

Dit raakte mij diep in mijn kern. 

Ik was er zo enthousiast over, dat ik heb besloten mij hierin te gaan verdiepen. 

Ik ben toen gestart met de BB-ademcoach opleiding. 

En al gauw wist ik, dat dit de weg is waarop ik graag mensen wil gaan helpen, ik voel en ervaar het enthousiasme wat dit in mij oproept.

Mijn wens is dan ook dat ik hiermee veel mensen mag gaan helpen en begeleiden.  


Doordat we vandaag de dag geleerd hebben om vooral maar niet onze emoties en gevoelens te tonen, onderdrukken veel mensen hun emoties en gevoelens. 

Op het moment dat we emoties of gevoelens onderdrukken, controleren wij dat met onze ademhaling, door bijvoorbeeld onze ademhaling te stokken of in te houden, waardoor deze emoties vast gezet worden in ons lichaam. 

Zo kunnen er fysieke klachten ontstaan. Beter ademen is dan ook de sleutel tot het doorbreken van blokkades op allerlei gebieden en niveaus.  


Tijdens de BB-sessie wordt je begeleid, zodat je je lichaam zo kunt activeren, dat je door de emotie heen gaat ademen, op dat moment vindt er heling plaatsvindt op cellulair niveau.  


Als ademcoach vind ik het heel belangrijk een ademsessie te geven in een veilige en vertrouwde omgeving, voor een optimaal resultaat voor jou als klant. 

M.b.v. NLP-mastercoachtechnieken, lichaamswerk, energiewerk en ademen begeleid ik jou, als klant door belemmerende patronen op zoek naar je ware ik, waar je vreugde, balans en liefde zult ervaren.